Erbjudanden

Direkt bokningsrabatt

Med bokningskod DB2019 får du tillgång till rabatterade priser när du bokar direkt hos oss. Vi har garanterat bästa priser och bokningsvillkor. Boka nu, betala först på hotellet.

Golfpaket *Vi erbjuder inga Golfpaket under säsong 2021*

Vi erbjuder golfpaket från 995:- per person. Del i dubbelrum, vårt goda frukostbuffé samt förbokad greenfee ingår i priset. Tillägg för enkelrum 300:-.

Bokas senast kl 14:00 en dag före ankomst. Ring 0522-39470 eller skicka ett mail till info@hotelluddewalla.se för information och bokning. Hotell Uddewalla har golfpaket i samarbete med 3 av Bohusläns bästa golfbanor.

Uddevalla Golfklubb

Uddevalla Golfklubb möts man av omväxlande natur med höga berg, slättland och vatten. Du får utlopp för din tävlingsinstinkt, antingen mot dej själv eller tillsammans med andra – eller helt enkelt en skön promenad med klubba och boll.

Torreby Golfklubb

Torreby Golfklubb grundades 1961 och är Bohusläns äldsta golfbana. Här erbjuds spel på en utmanande 18-håls bana med parkbane karaktär.

I närheten av klubbhuset finns en driving range, korthålsbana (4 hål), putting green samt ett övningsområde för pitch och chippning.

Orust Golfklubb

En seasidebana med linkskaraktär på västra Orust vid Malö Strömmar och med havsutsikt från nästan alla hål. Banan har en fantastisk varierande miljö med bland annat 4:ans tee och 8:ans green nästan nere vid strandkanten. Närheten till Västerhavet och det varma vattnet ger möjligheter till en lång golfsäsong.

Under tidig vår och sen höst har banan spelkvaliteter som inte många kan erbjuda. En vacker bana som passar alla spelare med såväl lågt som högt hcp och som samtidigt är utmanande för alla kategorier. Besök Orust GK för mer information.

Boka